Mød Klimaspring på Building Green den 2.-3. november

Vi præsenterer syv løsninger til klimatilpasning med merværdi

Klimaspring er vanen tro at finde på Building Green i Forum, som i år finder sted den 2.-3. november. 

Her præsenterer vi fremtidens klimatilpasningsløsninger til vandhåndtering i den tætte by. Fælles for de syv Klimaspring produkter er, at de er udviklet, så de kombinerer den tekniske vandhåndtering med forskellige "ekstra" værdier, der er med til at bringe mere natur ind i byen, give mulighed for leg og ophold i byen eller på anden måde er med til at skabe bedre og mere grønne og sunde byer.

Klimaspring produkterne er udviklet af en række udviklingskonsortier, hvor rådgivervirksomheder, producenter, vidensinstitutioner, kommuner, forsyninger m.fl. har arbejdet sammen om at skabe fremtidens innovative løsninger. Alle løsningerne er systemløsninger, der kan skaleres og tilpasses lokale behov og forhold i tætte byområder, hvor problemerne med oversvømmelser er store, og hvor der er brug for kosteffektive og nytænkende alternativer til at opgradere det eksisterende afløbssystem.  

Syv løsninger til fremtidens klimatilpasning:

  • BIOWATER Climapond
  • Klimaflisen
  • Samvejr
  • SCALGO Live
  • Skybrudsklappen
  • Smart realtidsstyring af vandsystemer
  • Vandvejen

Building Green er det førende danske event indenfor bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet. På Building Green mødes rådgivere, bygherrer o.a. for at blive præsenteret for nye innovative løsninger. Årets Building Green har temaet “Byggeriet i det bæredygtige byrum”.

Building Green finder sted den 2.-3. november 2016 i Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C. 

Læs mere om Building Green og print en gratis adgangsbillet her